RENDEZVÉNYTECHNIKAI SZOLGÁLTATÁSOK

Legyen az konferencia, előadás, vagy esküvő, elengedhetetlen, hogy az elhangzó szavak hiánytalanul eljussanak az esemény minden résztvevőjéhez. Ebben segítek professzionális technikai háttérrel, amely nem csak szükséges része, de a színvonal emelésének fontos kelléke minden rendezvény esetében.

Minden rendezvény hangulatát kellemesebbé lehet tenni az optimális világítással. A visszafogott meghitt hangulatot, vagy a pörgős bulik vibrálását egyaránt elő tudjuk idézni a megfelelő fénytechnika alkalmazásával. A kis helyigényű és fogyasztású LED-es látványtechnikának köszönhetően, akár a rendezvény ideje alatt is szabadon választhatóak és keverhetőek a megjelenő színek. Díjkiosztó, céges vacsora, év végi party vagy esküvő? Mindent a megfelelő megvilágításba helyezek!

Teljes körű és professzionális vizuáltechnikai kivitelezéssel állok rendelkezésre, mely magában foglalja a tervezését, építését, illetve a vizuáltechnikai berendezések (tv-k, laptopok, videókeverők stb.) rendelkezésre bocsátását.