RENDEZVÉNYTECHNIKAI SZOLGÁLTATÁSOK

Hangosítás

Legyen az konferencia, előadás, vagy esküvő, elengedhetetlen, hogy az elhangzó szavak hiánytalanul eljussanak az esemény minden résztvevőjéhez. Ebben segítek professzionális technikai háttérrel, amely nem csak szükséges része, de a színvonal emelésének fontos kelléke minden rendezvény esetében.

Fénytechnika

Minden rendezvény hangulatát kellemesebbé lehet tenni az optimális világítással. A visszafogott meghitt hangulatot, vagy a pörgős bulik vibrálását egyaránt elő tudjuk idézni a megfelelő fénytechnika alkalmazásával. A kis helyigényű és fogyasztású LED-es látványtechnikának köszönhetően, akár a rendezvény ideje alatt is szabadon választhatóak és keverhetőek a megjelenő színek. Díjkiosztó, céges vacsora, év végi party vagy esküvő? Mindent a megfelelő megvilágításba helyezek!

Színpadtechnika

Teljes körű és professzionális színpad kivitelezéssel állok rendelkezésre, mely magában foglalja a színpad tervezését, építését, illetve a színpadtechnikai berendezések (fények, hangfalak, mikrofonok stb.) rendelkezésre bocsátását.