Buborékshow gyerekeknek, felnőtteknek

Magyarországon hódít az új őrület, a Buborék Show, tehát az óriás szappanbuborék készítés.

Kezdetnek, hogy a gyerkőcök szája tátva maradjon, animátorunk kisebb, nagyobb és óriás buborékokat állít elő, majd a gyerekek, miután kiugrálták magukat, ki is próbálhatják az óriás buborékok készítését, melyet a helyszínen lévő animátoraink bemutatnak, az első pár buboréknál pedig segítenek is. A program nem színpadi műsor, nem koreografált, egy játékos, vidám és szabad szórakozási forma a szabadban, melyben a gyerekek mindig önfeledten játszanak.


Buborék Show a Színpadon

A színpadi Buborék Show mindenkit lenyűgöző, észbontó buborék varázslat. Aki egyszer vendégünk erre a csodás utazásra, sosem felejti el, a hatalmas buborékok örökre varázslatba ejtik.

Interaktív Buborék Workshop

A Buborék Workshop programunk talán a legizgalmasabb interaktív szolgáltatásunk. Gyerekek és felnőttek számára egyaránt izgalmas időtöltés, csupán kézügyességre és kreativitásra van szükség

Kreatív fotózáshoz, jegyes fotózáshoz

Ha szeretnétek vicces, vidám képeket, amin spontán nevetések és felhőtlen szórakozás tükröződik, akkor a megoldás a fotózáshoz az Óriás Buborékok. Igény szerint egy vagy több buborékkészítő animátorral érkezünk és készítjük a fotózás során a hatalmas, színes, lebegő buborékokat.

Kis buborékok fotózáshoz, szertartáshoz

Buborékgépekkel állítunk elő több száz kis buborékot, amelyek tökéletes elemként szolgálnak a kreatív fotózásnál szabadban, vagy műteremben, a szertartás alatt akár a bevonulásnál vagy a gratulációnál, de páratlan fotók születnek, ha a buli alatt búvár felszereléseinkkel úszást imitálva pózoltok, selfiztek.

Interaktív programok, kézműves foglalkozások, Buborék állomás

Ha szeretnétek a gyerekeknek egy fantasztikus élményt szerezni, ajánlom az esküvői interaktív óriás buborék játszóház szolgáltatásunkat. Az óriás buborékok megcsodálása és kipukkasztgatása után a gyerekek saját maguk gyárthatnak kis buborékfújó eszközöket, melyekkel játszhatnak és természetesen haza is vihetik.

BUBBANJ! Gyerekek és felnőttek a buborékban

Szinte nincs is olyan gyerek, aki ne látott volna buborékokat. Kívülről! Animátorunk segítségével azonban most a gyerekek és felnőttek kipróbálhatják, milyen egy óriás buborék belülről!

BUBORÉKSHOW ÁRAK 2019


30 perc buborékshow rendelés rendezvényre

Az alapár 1 fő óriásbuborék készítő animátort tartalmaz.

15 000 Ft


1 óra buborékshow rendelés rendezvényre

Az alapár 1 fő óriásbuborék készítő animátort tartalmaz.

20 000 Ft


2 óra buborékshow rendelés rendezvényre

Az alapár 1 fő óriásbuborék készítő animátort tartalmaz.

25 000 Ft


3 óra buborékshow rendelés rendezvényre

Az alapár 1 fő óriásbuborék készítő animátort tartalmaz.

35 000 Ft


4 óra buborékshow rendelés rendezvényre

Az alapár 1 fő óriásbuborék készítő animátort tartalmaz.

45 000 Ft


A buborékshow megrendelhető budapestre és az ország bármely településére egyaránt, legyen szó gyerekrendezvényről, iskolai rendezvényről vagy épp esküvőről!


Nagyobb létszám esetén igény szerint kézműves foglalkozással egybekötött buborék programot nyújtunk, a kisebb gyerekek maguk készíthetnek buborékfújó eszközöket, amiket haza is vihetnek, a nagyobbak és felnőttek részére pedig úgynevezett "óriásbuborék állomást" hozunk létre, ahol több különböző eszközzel mindenki kedvére próbálkozhat a hatalmas szappanbuborékok készítésével.

Az óriási buborékokat nem csak gyerekrendezvényekre ajánljuk. Dekorációs elemként is alkalmazható, céges rendezvényeken, partnertalálkozókon a vendégek érkezésekor tökéletes mosolycsaló, figyelemfelhívó látványosság. Mindemellett akár műtermi vagy kreatív esküvői fotózáshoz is ajánljuk, de bármilyen rendezvényen szívesen részt veszünk, ahol fontos az egyedi megjelenés és mindemellett szeretnének vidám perceket okozni a vendégeknek.

Az árak, alanyi áfa mentes árak, tájékoztató jellegűek és budapesti helyszínekre érvényesek.

Vidéki helyszínek esetén útiköltséget számolunk, melyről a kapcsolat menü alatt érdeklődhet!

Remélem, hamarosan találkozunk!

Buborékshow rendezvényre, esküvőre

Megrendelés menete:

E-mailes megrendelés, melynek a következő adatokat kell tartalmaznia:

  • cég neve
  • cég címe
  • rendezvény időpontja
  • rendezvény helyszíne
  • rendezvény időtartama
  • vendégek létszáma
  • szolgáltatás (ok)


Szállítási költségek

A feltüntetett bérleti díjak egy alkalomra érvényesek! Budapest területén belül a kiszállás ingyenes. Budapest területén kívüli rendezvényhelyszín esetén 50 Ft (nettó) / km / (oda-vissza útra), plusz az esetleges autópálya díj.


A változás, az árváltozás és a változtatás jogát fenntartom! Jelen árajánlat a kiemelt időszakokra nem vonatkozik!

AJÁNLATKÉRÉS ÉS ÁLTALÁNOS INFORMÁCIÓK

Email: info@partyevent.hu Mobil: +36 30 531 8721