RENDEZVÉNY

HANGOSÍTÁS

BIZALOM

LEGNÉPSZERŰBB SZOLGÁLTATÁSAIM

CÉGES BULI

RENDEZVÉNY DJ

ÉRTEKEZLET

KONFERENCIA

HANGOSÍTÁS

RENDEZVÉNYTECHNIKA

A NAGY NAP

ESKÜVŐI DJ

"Jánosék megbízható, alapos és felkészült csapat, a megbeszélteknek megfelelően színvonalas szolgáltatást (zene és karaokee) nyújtottak az esküvőnkön, és óriásit buliztunk! Köszönjük!”

Ági & Tamás
PartyEvent ügyfél

“Nagyon elégedettek voltunk a zenei szolgáltatással. A hangosítás páratlan volt. Az általunk preferált zenék mind lejátszásra kerültek. Egyszerűen tökéletes volt minden. Nagyon köszönjük!"

Lilla és Ádám
PartyEvent ügyfél

Kedves Janos! Meg egyszer nagyon koszonunk mindent, szuper buli kerekedett 😊 Nagyon profi munka, mind a hangosítás, mind a világítás első osztályú volt. Gyorsan válaszolt az emailekre, és mindenben követte a kéréseinket. A szertartás gyönyörű volt, a buli pedig fergeteges 😊

Dóri & Dénes
SZILUETT HOTEL, GYÖNGYÖS

"Kedves félelmetesen jó Jani! Nélküled feleennyire se lett volna jó a buli, és nem csak a zeneszámok számítanak, hanem a személyiséged és a pozitív hozzáállásod! Köszönjük szépen, reméljük, még találkozunk! Hosszú és eredményes életet! Storcz Csaba és Mező Fruzsina”

Fruzsi és Csaba
BABAT-VÖLGYI LOVASKÖZPONT, BABAT-VÖLGY

Felkeltettem figyelmed? Szimpatikusnak találsz?

Az együttműködésünk sikerességéhez elengedhetetlen és kulcsfontosságú az, hogy megtaláljuk a közös „hangot”, így én mindenképpen javasolnék egy személy találkozót a részletek egyeztetéséhez. Ha inkább írásban szeretnéd ezt, akkor írd meg rendezvényed részleteit. Egyéb kérésed, észrevételed vagy egyszerűen tedd fel kérdésed!

Telefonszám

E-mail

Cím

HU 2113 Erdőkertes

Örülnék, ha részese lehetnék a közelgő eseményednek, keress elérhetőségeimen, hogy mihamarabb megismerhessük egymást!