Lakógyűlés, lakószövetkezet gyűlés hangosítás

Hangosítás

A lakógyűlés hangosításnál elengedhetetlen, hogy az elhangzó szavak hiánytalanul eljussanak az esemény minden résztvevőjéhez. Ebben segítek professzionális technikai háttérrel, amely nem csak szükséges része, de a színvonal emelésének fontos kelléke minden rendezvény esetében.

Vezetékes mikrofonnal, keverővel, aktív hangfalakkal és hangfelvétellel garantálom a rendezvény sikerességét!

Lakógyűlés hangosítás árak 2020 budapesten hagfelvétellel 20 000 Ft (nettó) (max. 4 óra időtartam)

Lakógyűlés megrendelés az alábbi kerületekre rendelhető:

Budapest 1 kerület, Budapest 2 kerület, Budapest 3 kerület, Budapest 4 kerület, Budapest 5 kerület, Budapest 6 kerület, Budapest 7 kerület, Budapest 8 kerület, Budapest 9 kerület, Budapest 10 kerület, Budapest 11 kerület, Budapest 12 kerület, Budapest 13 kerület, Budapest 14 kerület, Budapest 15 kerület, Budapest 16 kerület, Budapest 17 kerület, Budapest 18 kerület, Budapest 19 kerület, Budapest 20 kerület, Budapest 21 kerület, Budapest22 kerület, Budapest 23 kerület


Megrendelés menete:

E-mailes megrendelés, melynek a következő adatokat kell tartalmaznia:

  • cég neve
  • cég címe
  • rendezvény időpontja
  • rendezvény helyszíne
  • rendezvény időtartama
  • vendégek létszáma
  • szolgáltatás (ok)


A feltüntetett bérleti díjak egy alkalomra és maximum 4 órára érvényesek! Budapest területén belül a kiszállás ingyenes.


Budapesten kívüli kiszállási díj

Budapest területén kívüli rendezvényhelyszín esetén 50 Ft (nettó) / km / (oda-vissza útra), plusz az esetleges autópálya díj.


A változás, az árváltozás és a változtatás jogát fenntartom! Jelen árajánlat a kiemelt időszakokra nem vonatkozik! A feltüntetett szolgáltatás nem tartalmaz konferálást! A hosszabbítás díja: minden megkezdett óra: 5 000 Ft / óra


AJÁNLATKÉRÉS ÉS ÁLTALÁNOS INFORMÁCIÓK

Email: info@partyevent.hu Mobil: +36 30 531 8721