Konferencia és rendezvénytechnika

Hang,- Fény,- Színpad,- és Vizuáltechnika bérlés

Vállalkozásom professzionális hangosítás, világítás, fénytechnika, továbbá színpad technika, konferencia technika bérlés szolgáltatásokat kínál konferencia rendezvényekre Budapesten és Budapest területén kívüli rendezvények esetén egyaránt. Hangtechnika és fénytechnika eszközparkunk magas minőségű felső kategóriás technikai eszközökből áll. Teljeskörű rendezvénytechnikai szolgáltatásunk tartalmazza az előzetes ingyenes helyszínbejárást Budapest területén. Budapest területén kívüli rendezvényhelyszínek esetén a helyszínbejárás útiköltsége 60Ft/km. A technikai eszközök bérbeadása mellett a megfelelően képzett technikai személyzetet is biztosítjuk.

Konferencia technika - Előadás hangosítás

A technikai szolgáltatás és technikai csomag árak egy szolgáltatási napra vonatkoznak. A technikusi munkadíj a beszerelés elvégzésétől a rendezvény végéig terjedő időtartamra kerül felszámításra.

Konferenciahangosítás megrendelés menete


E-mailes megrendelés, melynek a következő adatokat kell tartalmaznia:

  • cég neve
  • cég címe
  • rendezvény időpontja
  • rendezvény helyszíne
  • rendezvény időtartama
  • vendégek létszáma
  • szolgáltatás (ok)


Szállítási költségek

A feltüntetett árak, egy alkalomra és maximum 8 órára érvényesek és alanyi áfa mentesek! Budapest területén belül a szállítás ingyenes. Budapest területén kívüli rendezvényhelyszín esetén 40-60 Ft / km / szgk (oda-vissza útra), plusz az esetleges autópálya díj.


A változás, az árváltozás és a változtatás jogát fenntartom! Jelen árajánlat a kiemelt időszakokra valamint esküvőkre nem vonatkozik! A feltüntetett szolgáltatások egyike sem tartalmaz műsorvezetést valamint mikrofonos konferálást! A hosszabbítás díja: minden megkezdett óra: 10 000 Ft / óra / szolgáltatás


AJÁNLATKÉRÉS ÉS ÁLTALÁNOS INFORMÁCIÓK

Email: info@partyevent.hu Mobil: +36 30 531 8721